Реєстрація підприємств

Якщо Ви прийняли рішення займатись підприємницькою діяльністю, маєте бажання створити власну справу та розпочати бізнес, не варто нехтувати послугами юриста, адвоката, адже процедура підготовки установчих документів та безпосередньо процедура реєстрації створення нового підприємства достатньо кропітка та відповідальна справа. Від юридично правильної організації підприємницької діяльності зачасту залежить її подальше існування та успішність. Юридичну підтримку при організації початку Вашого підприємницького задуму допоможе Адвокатська група України.

Юристи нашої компанії нададуть Вам кваліфіковану допомогу при обранні організаційно-правової формою господарювання, підготують усі необхідні документи та здійснять необхідні дії для безпосередньої реєстрації суб'єкта господарювання.

Отже перш за все необхідно визначити яка організаційно-правова форма буде оптимально відповідати меті вашої підприємницької діяльності, її масштабам, обраному напряму підприємницької діяльності, також має бути враховано особливості оподаткування при виборі того, чи іншого виду підприємницької діяльності. Організаційно-правова форма господарської діяльності може бути виражена як у вигляді юридичної особи, так і у вигляді фізичної особи-підприємця.

Реєстрація фізичної особи-підприємця (реєстрація СПД):

Реєстрація підприємця включає наступні заходи:

1.Підготовка та подача документів в реєстраційний відділ районної державної адміністрації.

2.Отримання довідки про взяття на облік платника податків за формою № 4-ОПП.

3.Постановка на облік до Пенсійного фонду інших фондах соціального страхування.

4.Відкриття рахунку в банку.

5.Виготовлення печаток і штампів.

Важливо пам'ятати, що громадянин-підприємець відповідає за своїми зобов'язаннями усім своїм майном, на яке відповідно до закону може бути звернено стягнення.

 

Новини компанії
04 Квітня 2013
У Верховній Раді Ураїни зареєстровано проект Закону "Про внесення змін до податкогово кодексу України" від 01.04.2013 N 2672, яким пропонується встановити екологічний податок за розміщення твердих відходів. Податок, що справлятиметься за розміщення твердих побутових відходів...
Детальніше
25 Лютого 2014
Міжнародний кримінальний суд діє, що на підставі Римського статуту уповноважений здійснювати юрисдикцію стосовно осіб, відповідальних за найбільш серйозні злочини, що викликають стурбованість міжнародної спільноти та доповнює національні системи кримінального правосуддя - стаття 1 Римського статуту.
Детальніше
Консультації

Підкажіть, будь ласка, які строки сплати єдиного податку по спрощеній системі оподаткування?

Детальніше

Наша родина проживає в Києві більше п'яти років. Весь цей час ми винаймаємо житло і не маємо постійної київської реєстрації. Цього року хотіли влаштувати дитину до дитячого садочку, а у нас почали вимагати інформацію про місце реєстрації дитини пояснюючи це тим, що за кожним дитячим садочком закріплені певні будинки. Начебто адміністрація просто не має права приймати дітей без довідки про київську реєстрацію. Чи законна ця вимога?

Детальніше
Проекти
Клієнт:
ТОВ "Житлобуд" 15 ноября 2006 года Адвокатська група Украіни уклала довгострокову угоду з однією з провідних будівельних компаній Украіни Товариством з обмеженою відповідальністю "Житлобуд" про надання юридичних послуг.
Детальніше
Клієнт:
ТОВ "Агробудпереробка ЛТД" повернення майна В грудні 2009 року Адвокатська група України представила інтереси ТОВ “Агробудпереробка ЛТД” у господарській справі про повернення майна. Так, 16 квітня 2008 року між ТОВ “Агробудпереробка ЛТД” в особі ліквідатора, арбітражного керуючого та ЗАТ “Надбання”, в...
Детальніше