Володимир Шахрай зареєстрований ЦВК довіреною особою кандидата на пост Президента України Порошенко П.О.

5 квітня 2014 постановою Центральної виборчої комісії України № 366 директор ТОВ "Адвокатська група України" Володимир Шахрай був зареєстрований довіреною особою кандидата на пост Президента України Порошенка Петра Олексійовича по 105 та 110 виборчих округах з центрами, які знаходяться у м. Лисичанську Луганської області та м. Луганську відповідно, одночасно Адвокатська група України надає юридичний супровід виборчої компанії кандидата на пост Президента України і в 99 виборчому окрузі з центром у м. Бориспіль.

Дана передвиборна компанія є вже шостий, юридичний супровід якої здійснюється адвокатами Адвокатської групи України.

Так, під час виборів Президента України в 2004 році, адвокат Володимир Шахрай брав участь у роботі Центрального виборчого штабу кандидата на пост Президента України Віктора Ющенка, під керівництвом народного депутата України Катеринчука М.Д.

У 2006 році Володимир Шахрай здійснював юридичний супровід кандидата в народні депутати України Міщенко С.Г., який балотувався за списком Блоку Юлії Тимошенко, юридичний супровід здійснювалося в 94 виборчому окрузі з центром у м. Борисполі Київської області.

У 2007 році на дострокових Парламентських виборах наша компанія надала повний юридичний супровід Блоку Юлії Тимошенко в 94 територіальному виборчому окрузі з центром у м. Борисполі.

У 2010 році Адвокатська група України надала повний юридичний супровід виборчої компанії кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко в 99 територіальному виборчому окрузі з центром у м. Бориспіль.

На Парламентських виборах у 2012 році Адвокатська група України здійснила повний юридичний супровід виборчої компанії кандидата в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 98 з центром у м. Яготині Київської області Міщенка Сергія Григоровича, який балотувався як самовисуванець.  Володимир Шахрай та адвокат Володимир Колибіденко були зереєстровані Центральною виборчою комісією, довіреними особами кандидата в народні депутати України Міщенко С.Г. У день голосування Адвокатська група України задіяла в рамках 98 виборчого округу близько 90 адвокатів і юристів. Міщенко С.Г. переміг свого найближчого конкурента, активно підтриманого губернатором Київської області, з відривом у понад 12 тисяч голосів.

Переглянути всі новини
Новини компанії
30 Березня 2011
30 березная 2011 року директор Адвокатської групи України Володимир Шахрай на запрошення Німецького фонду міжнародного правового співробітництва прийняв участь в роботі офіційної делегації комітету з питань правової політики Верховної Ради України у Берліні  До складу Української...
Детальніше
24 Квітня 2013
У Верховній Раді України 22.04.2013 року зареєстровано проект нового Трудового кодексу  України, ініціаторами якого є народні депутати України, члени фракції партії Регіонів Стоян Олександр Миколайович та Сухий Ярослав Михайлович. Новий...
Детальніше
Консультації

Який порядок зміни КВЕД 2005 на новий КВЕД 2010 для юридичних осіб?

Детальніше

Чи передбачена для інвалідів ІІІ групи якась додаткова відпустка крім основної?

Детальніше
Проекти
Клієнт:
Державне підприємство Міжнародній аеропорт "Бориспіль" Адвокатська група України виграла тендер на надання юридичних послуг Державному підприємству "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" у 2009 році.
Детальніше
Клієнт:
ТОВ "Єдина торгова система-Киев" оскарження податкових повидомлень ДПІ Адвокатська група України представила інтереси ТОВ «ЄТС-Київ», під час оскарження в судовому порядку податкових повідомлень-рішень, винесених ДПІ у Дніпровському районі м.Києва, яким компанії було визначено грошове зобов’язання на загальну суму 5 450 761,00 грн. Податкові...
Детальніше